Kokkitakki

Jos haussa on laadukas ja kestävä kokkitakki, löydät sellaisen todennäköisimmin Raumalla sijaitsevan Workwear Nurmelan monipuolisista valikoimista. Olemme erikoistuneet eri alojen työvaatteisiin, minkä ansiosta pystymme tarjoamaan kaikenlaiset työasut laidasta laitaan – kilpailukykyisin hinnoin, totta kai.

Voit poiketa myymälässämme tai tehdä tilauksesi verkon kautta, jolloin toimitamme tuotteet nopeilla toimituksilla aivan ympäri Suomea. Pääsääntöisesti toimitukset tapahtuvat jopa parin arkipäivän sisällä, joten saat tilaamasi työasut nopeasti käyttöön.

Edustamme vain markkinoiden parhaita merkkejä, myös kokkitakkien saralla. Tämä siksi, että haluamme tarjota vain laadukkaimpia ja kestävimpiä tuotteita, jotka tuovat parhaan mahdollisen vastineen rahalle.

Kokkitakki kestää pesua ja kulutusta

Nykyaikainen kokin takki on kevyt ja toimiva työvaate, joka kestää sekä käyttöä että pesua. Saatavilla on useita väri- ja kokovaihtoehtoja – on myös olemassa erikseen lyhyt- ja pitkähihaisia kokin takkeja sekä unisex-mallisia kokkitakkeja. Kokin takki on valmistettu pääsääntöisesti joko polyester/puuvilla-sekoitteesta tai puuvilladenimistä.

Mikäli etsit hyvää kokkitakkia, poikkea käymään myymälässämme tai ota yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluumme, ja kysy lisää etsimästäsi tuotteesta! Rauman Workwear Nurmela palvelee sinua kaikissa työvaatteita koskevissa kysymyksissäsi. 

Tee tilaus tai kysy lisää

Tykkää Facebook-sivuistamme, niin näet uutuudet ja tarjoukset ensimmäisenä!

Kerro meistä kavereillesi

imagewear ejendals nokian jalkineet blåkläder sievi jalas transmeri cat  Töysän Kenkätehdas Textstar jobman  tesemaHelly Hansen Workwear