Kuulevat kuulosuojaimet

Kuulevat kuulosuojaimet eli niin sanotut aktiivisuojaimet saat ostettua kätevästi Raumalla sijaitsevan Workwear Nurmelan valikoimista poikkeamalla liikkeessämme osoitteessa Nummenkatu 3.  

Siinä missä tavalliset kuulosuojaimet vaimentavat kaiken, kuulevat kuulosuojaimet päästävät läpi tavalliset äänet mikrofonien avulla. Aktiivikuulosuojainten elektroniikka kuitenkin estää kovien äänten kantautumisen korviin, jolloin melu suodattuu pois kuin itsekseen, mutta hiljaisemmat äänet ovat kuultavissa.

Kuulevia kuulosuojaimia on saatavilla monesta hintaluokasta – valitse omaan käyttöösi paras vaihtoehto tarvitsemiesi ominaisuuksien perusteella.

Kuulosuojaimet radiolla

Kuulosuojaimet radiolla ovat hyvä valinta, kun työn tekemisen aikana tekee mieli kuunnella radiota samalla pitäen korvat kuitenkin suojattuna ympäröivältä melulta. Työpäivä kuluu usein nopeammin kun pystyt kuuntelemaan omaa suosikkikanavaasi – ja samalla suojaat kuulosi. Meiltä löydät laadukkaat kuulosuojaimet radiolla eri valmistajilta.

Peltor radiokuulosuojaimet

Peltor radiokuulosuojain on eräs markkinoiden suosituimmista radiokuulosuojainvaihtoehdoista. Peltorilla on pitkät perinteet laadukkaitten kuulosuojainten valmistamisesta, joten ei ole mikään ihme että yhtiön tuotteet ovat suosittuja myös kuluttajien keskuudessa.

Raumalla sijaitseva Workwear Nurmela myy Peltor radiokuulosuojaimet sekä myymälässään että verkon kautta. Poikkea käymään tai ota yhteyttä ja kysy lisää!

Tee tilaus tai kysy lisää

Tykkää Facebook-sivuistamme, niin näet uutuudet ja tarjoukset ensimmäisenä!

Kerro meistä kavereillesi

imagewear ejendals nokian jalkineet blåkläder sievi jalas transmeri cat  Töysän Kenkätehdas Textstar jobman  tesemaHelly Hansen Workwear