Laadukkaat kypärät työmaalle

Raumalainen Workwear Nurmela myy laadukkaat kypärät työmaalle kuin työmaalle, olitpa sitten rakennus- tai teollisuusalalla. Tule ostoksille paikan päälle myymäläämme tai ota yhteyttä meihin, niin saat asiantuntevaa lisätietoa tuotteista.

Valikoimistamme löydät laadukkaat kypärät työmaalle alan parhailta valmistajilta, muun muassa Peltorilta ja Petzliltä. Kun siis tarpeen on saada kestävä työkypärä päätäsi suojaamaan, tutustu valikoimiimme verkon kautta tai poikkea käymään liikkeessämme.

Peltor kypärä

Peltor kypärä on suosittu ja kestävä nykyaikainen työkypärä, joka suojaa päätäsi rakennustyömaalla tai teollisuuslaitoksessa. Työkypärän huomioväri auttaa sinua erottumaan työskennellessäsi.

Petzl kypärä

Petzl kypärä on erittäin turvallinen työkypärä, jonka enimmäiskäyttöikä on jopa 10 vuotta. Siihen saa integroidusti kiinnitettyä myös suojalasit ja korvasuojat, jolloin kokonaisuus pitää pään ohella suojattuna myös silmät ja korvat. Tuuletus pitää huolen siitä, ettei kypärän alla pääse kuitenkaan tulemaan liian kuuma ahkerastikaan työskennellessä.

Muista siis: kun haussa on laadukkaat kypärät työmaalle, ota suunnaksesi Workwear Nurmelan myymälä Raumalla. 

Tee tilaus tai kysy lisää

Tykkää Facebook-sivuistamme, niin näet uutuudet ja tarjoukset ensimmäisenä!

Kerro meistä kavereillesi

imagewear ejendals nokian jalkineet blåkläder sievi jalas transmeri cat  Töysän Kenkätehdas Textstar jobman  tesemaHelly Hansen Workwear