Lasten työvaatteet

Raumalla sijaitseva Workwear Nurmela myy myös lasten työvaatteet monipuolisesta valikoimistaan. Pistäydy paikan päällä tutustumassa tuotteisiin tai ota yhteyttä ja kysy lisää.

Lasten tehdessä omaa työtään, eli leikkiessä ja telmiessä ulkona lumessa, kurassa tai hiekassa, olisi heillä hyvä olla yllään kestävää, laadukasta ja helposti puhdistettavaa vaatetta. Juuri tähän tarkoitukseen lasten työvaatteet ovat omiaan, sillä ne ovat kestäviä, toimivia ja suojaavia – aivan kuten aikuistenkin käyttämät työvaatteet. Valikoimistamme löydät lasten työvaatteet eri kokoisina ja -mallisina: tarjolla on haalareita, housuja, takkeja ynnä muita lapsille sopivia kestäviä työvaatteita ja -asuja.

Lasten highvis-vaatteet heijastimilla

Lasten highvis-vaatteet heijastimilla auttavat lastasi näkymään ulkona leikkiessä – vaatteiden kirkkaat huomiovärit ja hyvät heijastimet huolehtivat siitä. Näin lasten työvaatteet antavat omalta osaltaan myös lisäturvaa esimerkiksi pimeneviin syys- tai talvi-iltoihin, jolloin on tärkeää tulla nähdyksi ja huomatuksi.

Osta lasten työvaatteet kätevästi Workwear Nurmelan kattavista valikoimista. Poikkea käymään liikkeessämme Raumalla Nummenkatu 30.

Tee tilaus tai kysy lisää

Tykkää Facebook-sivuistamme, niin näet uutuudet ja tarjoukset ensimmäisenä!

Kerro meistä kavereillesi

imagewear ejendals nokian jalkineet blåkläder sievi jalas transmeri cat  Töysän Kenkätehdas Textstar jobman  tesemaHelly Hansen Workwear