Työsuojaimet edistävät työturvallisuutta

Workwear Nurmela myy työturvallisuutta tukevat työsuojaimet. Valikoimassamme mm. kuulosuojaimet, suojalasit ja hengityssuojaimet. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Työsuojaimia valmistaa mm. 3M ja Sundström.

Valikoimastamme löydät mm. seuraavat tuotteet:

Kypärät 

Petzl Vent Hi-Viz on ergonominen, tuulettuva ja erittäin turvallinen suojakypärä ammattikäyttöön.

Vertex Vent Hi-Viziin saa suoraan integroitua kattavan suojauskokonaisuuden. Kypärässä on valmiit kiinnityspaikat Petzl -silmien- ja kasvojensuojaimille, Pixa- ja Ultra -ammattilaisvalaisimille sekä kaikille yleisimmille kuulosuojaimille. Lisäksi kypärässä on paikat heijastin- ja nimikointitarroille. Vertex Vent Hi-Vizin enimmäiskäyttöikä on jopa 10 vuotta, minkä ansiosta ympäristöjätettä syntyy yli 77 % vähemmän normaalikypärään verrattuna. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu on 3 vuotta. 

Peltor-kuulonsuojainradio

kuulosuojaimet

Kuulonsuojain, jossa on sisäänrakennettu radio. Kuulonsuojainradio on suunniteltu kaikille henkilöille, jotka työskentelevät meluisissa olosuhteissa, mutta haluavat kuunnella silti radiota.

Peltor-kuulosuojainradiossa on laadukas FM-radiovastaanotin ja leveä pehmustettu päälakisanka, joka jakaa paineen tasaisesti pitkäänkin käytettynä. Kuulosuojainradiossa on mukavat ja pehmeät korvatyynyt.

HRXS7A-01 on uusi parannettu malli, joka on liitettävissä MP3-soittimeen mukana tulevalla liitäntäjohdolla. Radion käyttöaika kahdella 1,5V paristolla (tyyppi AA) on noin 200 tuntia. Paristot sisältyvät pakkaukseen.

Halutessasi voit tutustua edustamiimme merkkeihin ja tuotteisiin kätevästi alla olevien logolinkkien kautta.

Tee tilaus tai kysy lisää

Tykkää Facebook-sivuistamme, niin näet uutuudet ja tarjoukset ensimmäisenä!

Kerro meistä kavereillesi

imagewear ejendals nokian jalkineet blåkläder sievi jalas transmeri cat  Töysän Kenkätehdas Textstar jobman  tesemaHelly Hansen Workwear