Turvakengät - Jalas, Sievi, Catepillar jne.

Raumalta käsin palveleva Workwear Nurmela myy laadukkaat turvakengät laadukkuutta arvostaville asiakkaille. Kannattaa tulla Rauman myymäläämme sovittamaan ja tarkastamaan koko kenkätarjontamme osoitteessa Nummenkatu 30.

Laadukkaat ja kestävät turvakengät ovat sijoituksena hintansa väärti, sillä ne suojelevat käyttäjänsä jalkoja sekä raskailta putoavilta esineiltä että kävellessä nauloilta ja muilta teräviltä objekteilta. Juuri siksi turvakengät ovatkin ehdoton hankita esimeriksi rakennus- ja teollisuusalalla työskenteleville.

Turvajalkineet kaikkiin töihin

Valikoimistamme löydät turvakengät ja turvajalkineet markkinoiden tunnetuimmilta valmistajilta, kuten Jalakselta, Nokian jalkineelta, Sieviltä, Helly Hansenilta, Catilta, Ejendalsilta ja Blåkläderilta.

Etsitpä sitten hengittävää ja kevyempää turvakenkää tai pitkävartista turvasaapasta, valikoimistamme löydät laadukkaat turvajalkineet kaikkiin tarpeisiin – kilpailukykyisin hinnoin, totta kai. Tutustu siis rohkeasti monipuoliseen turvakenkävalikoimaamme ja poikkea käymään Raumalla sijaitsevaan myymäläämme.

Jos kaipaat lisätietoja turvakengistämme tai muista myynnissä olevista tuotteista, ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme ja tiedustele lisää! 

Tee tilaus tai kysy lisää

Tykkää Facebook-sivuistamme, niin näet uutuudet ja tarjoukset ensimmäisenä!

Kerro meistä kavereillesi

imagewear ejendals nokian jalkineet blåkläder sievi jalas transmeri cat  Töysän Kenkätehdas Textstar jobman  tesemaHelly Hansen Workwear