Työkengät laadusta tai mukavuudesta tinkimättä

Raumalta käsin palveleva Workwear Nurmela myy valikoimistaan laadukkaat ja mukavat työkengät muun muassa sellaiseen työhön, jossa jalkineilta vaaditaan kestävyyden ohella myös ergonomiaa. Meiltä löydät työkengät ja turvajalkineet monelle eri alalle, joten tutustu ihmeessä tarjolla olevaan valikoimaan – ja muistathan, että meiltä saat mukavat kengät myös vapaa-aikaan.

Useimmista kengistä tarjolla ovat normaalit koot, mutta erikoiskokoisia kannattaa tiedustella erikseen.

Edustamiamme merkkejä ovat muun muassa Nokian jalkineet, Helly Hansen, Jalas, Cat, Ejendals, Blåkläder ja Sievi . Kaikki edellä mainitut ovat tunnettuja korkeasta laadustaan ja hyvästä maineestaan nykyaikaisten työkenkien parissa. 

Valikoimastamme löydät mm. seuraavat tuotteet:

JALAS EXALTER TURVAJALKINE

Jalas Exalter työkengätJalas työkengät

Hyvin ilmastoitu Jalas turvajalkine alumiinisella turvakärjellä, naulasuoja komposiittia.

Kätevällä Boa-kiristysmekanismilla, tai nauhoilla.

Sievi Viper nyt myös kätevällä Boa-kiristysmekanismilla.

Sievi Viper työkengät

Komposiittikärki, teräksinen naulasuoja.

CAT JALKINEET 

Cat catepirral työkengätKevyet Cat työkengätHengittävät Cat työkengät

Halutessasi voit tutustua edustamiimme merkkeihin ja tuotteisiin kätevästi alla olevien logolinkkien kautta.

Työjalkineet

Meiltä löydät työjalkineet juuri omaan tarpeeseesi, työskentelitpä sitten millä alalla tahansa. Mukavat ja ergonomiset työjalkineet auttavat omalta osaltaan jaksamaan paremmin jalkeilla vietetyn työpäivän, mikäli työnkuvaasi liittyy paljon kävelemistä tai seisomista.

Turvakengät

Laadukkaat turvakengät auttavat pitämään jalkasi suojassa esimerkiksi komposiittikärjen ja naulaanastumissuojan avulla. Nämä ovat erittäin tärkeitä ominaisuuksia etenkin teollisuus- tai rakennusalalla työskenteleville. Muita ominaisuuksia turvakengille voivat olla antistaattisuus sekä öljyn- ja lämmönkestävä pohja.

Vapaa-ajan jalkineet

Mukavat vapaa-ajan jalkineet tekevät vapaa-ajan viettämisestä huomattavasti nautinnollisempaa, olipa kyse sitten sisäkengistä tai ulkoilukengistä. Monipuolisesta valikoimastamme löydät vapaa-ajan jalkineet juuri omaan käyttötarkoitukseesi.

Workwear Nurmelan kenkäosasto palvelee sinua Raumalla. Poikkea ostoksille, halusitpa hankkia sitten uudet turva- tai työkengät tai jalkineet vapaa-aikaan.

Tee tilaus tai kysy lisää

Tykkää Facebook-sivuistamme, niin näet uutuudet ja tarjoukset ensimmäisenä!

Kerro meistä kavereillesi

imagewear ejendals nokian jalkineet blåkläder sievi jalas transmeri cat  Töysän Kenkätehdas Textstar jobman  tesemaHelly Hansen Workwear